Over Wijkboerderij Nieuwland

Welkom bij Wijkboederij Nieuwland, een plek van Bzzzondere Gasten. Wij zijn er voor kinderen van 0 tot 101. Bij ons kom je om te spelen, te groeien en te ontmoeten. Iedereen is welkom, wat je talent, achtergrond of verhaal ook is. Dat lijkt misschien bijzonder, maar vinden wij heel gewoon.

Binnen Bzzzonder staat Bzzzondere Gasten voor ontmoeting. Dat vinden we belangrijk, want samen is alles leuker. Iedereen hoort erbij en doet mee. Dat zie je op onze gastvrije ontmoetingsplekken in de wijk, zoals Wijkboerderij Nieuwland. Daar leggen we je graag in de watten en is altijd iets te doen. Je kunt er terecht voor lekker vers eten en drinken, een werkplek of om iets leuks te organiseren.

Ons leerwerkteams staan klaar om je gastvrij te ontvangen. Je komt ze tegen in de horeca, onderhoud en in de tuin. De kinderen van Kindercentrum Bzzzonder zijn er elk dag. Het is bij ons dus altijd levendig!

We werken nauw samen met de buurt. Stichting Samen maken we Nieuwland ondersteunt en organiseert activiteiten voor de wijk met een maatschappelijk karakter. Een gezellig pannenkoekenfeest, een diner voor ouderen die behoefte hebben aan contact of een speurtocht door de wijk. Met elkaar zorgen we ervoor dat Wijkboerderij Nieuwland de huiskamer van de wijk is. En zeg nou zelf; iedereen is toch een b(ij)(zz)zondere gast?

Er zijn naast Wijkboerderij Nieuwland nog meer mooie Bzzzonder ontmoetingsplekken. Op de website van Bzzzondere Gasten ontdek je waar je die kunt vinden!

Openingstijden

Ons leerwerkteam ontvangt je graag op dinsdag tot en met vrijdag
van 10.00 -16.00 uur

Bij ons kun je